Organismul tău de certificare, din 2003

Servicii noi de certificare in curs de acreditare si cu recunoastere internationala: ISO 22301 - Managementul continuitatii activitatii; ISO/ IEC 20000-1 - Managementul serviciilor IT si ISO 39001 - Managementul securitatii traficului rutier


Avem 19 ani de experienta in domeniul certificarii sistemelor de management si conformitatii produselor pentru clienti certificati in Romania, Italia, Serbia, Bulgaria, Germania, Albania, Republica Moldova, Spania, Franta, Egipt, Bosnia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Peru.

Intentionam sa adaugam inca trei acreditari numeroaselor acreditari pe care le detinem in prezent pentru pentru cele mai solicitate scheme de certificare (certificat de acreditare RENAR nr. SM 04):

 •   ISO 9001 - Sisteme de management al calitatii;
 •   ISO 45001 - Sisteme de management al sanatatii si securitatii in munca;
 •   ISO 22000 - Sisteme de management al sigurantei alimentelor;
 •   ISO/IEC 27001 - Sisteme de management al securitatii informatiei;
 •   ISO 50001 - Sisteme de management al energiei;
 •   ISO 37001 - Sisteme de management anti-mita;
 •   FSSC 22000 - licenta din partea Fundatiei FSSC 22000 (www.fssc22000.com) pentru certificarea sistemelor de management al sigurantei alimentului conform schemei FSSC 22000;
 •   Regulamentul 1221/2009 - privind participarea voluntara a organizatiilor la un sistem comunitar de management de mediu si audit (EMAS) (Certificat nr. VM 002/ nr. EMAS RO-V-0003).

Suntem in curs de acreditare a urmatoarele scheme de certificare:

ISO 22301 - Managementul continuitatii activitatii

Sistemul de management al continuitatii activitatii ISO 22301 este un instrument eficient de management care ajuta organizatiile sa stabileasca procese, proceduri, decizii, planuri, pentru a se asigura ca sunt pregatite sa raspunda eficient chiar si intr-o situatie neprevazuta.

Pandemiile, razboaiele, dezastrele naturale, atacurile cibernetice, caderile de curent, actele teroriste, imbolnavirile, sincopele in lantul de aprovizionare sunt doar cateva exemple de riscuri care au potential perturbator, de aceea este foarte important ca organizatiile sa fie pregatite corespunzator pentru a gestiona rapid astfel de evenimente neasteptate.

Implementarea si certificarea acestui sistem de management al continuitatii activitatii duc la cresterea rezilientei organizatiei si a capacitatii de revenire a acesteia, ameliorand profilul de risc al organizatiei fata de clienti, asiguratori si alte parti interesate.

ISO/ IEC 20000-1 - Managementul serviciilor IT

In zilele noastre, serviciile IT reprezinta un instrument important in desfasurarea si dezvoltarea activitatii in cadrul companiilor. Implementarea acestui sistem de management al serviciilor reprezinta angajamentul furnizarii serviciilor IT la standarde inalte ca raspuns a cerintelor clientilor si necesitatii de business.

Sistemul de management al serviciilor IT presupune implementarea, gestionarea si furnizarea de serviciii IT de calitate pentru a statisface nevoile unui serviciu.

Aceasta certificare este aplicabila oricarui tip de organizatie, indiferent de dimensiune si numar de angajati, ce utilizeaza servicii IT pentru realizarea propriilor activitati sau in furnizarea de servicii catre terti.

Beneficiile implementarii si certifcarii ISO/ IEC 20000-1:2018 sunt:

 •   Eficienta imbuntatita, rezultand mai putine greseli;
 •   Imbunatatirea performantei si cresterea profitului;
 •   Cresterea competitivitatii;
 •   Integrarea angajatilor, a proceselor si a tehnologiei in vederea sprijinirii obiectivelor;
 •   Punerea in aplicare a unor controale cu rolul mentinerii unui nivel constant de serviciu.

ISO 39001 - Managementul securitatii traficului rutier

ISO 39001 se adreseaza firmelor care: furnizeaza servicii de transport bunuri sau persoane folosind infrastructura rutiera; proiecteaza, construiesc, intretin sau opereaza drumuri; genereaza cerere pentru trafic rutier. Certificarea managementului securitatii traficului rutier demonstreaza angajamentul organizatiei pentru implementarea de masuri pentru reducerea numarul de morti si accidente grave derivate din coliziuni rutiere, controland si gestionand variabilele care sunt sub propria influenta. Dintre principalele beneficii ale implementarii si certificarii acestui sistem de management, enumeram: reducerea riscului rutier si a daunelor pentru terti, reducerea numarului de accidente potentiale si efective, reducerea costurilor de reparatie pentru daunele suferite de flota organizatiei, reducerea costurilor generate de asigurari, imbunatatirea gradului de incredere al clientului.

Pentru mai multe informatii despre aceste servicii, nu ezitati sa ne contactati la tel: +40788966910, e-mail: office@certind.ro.

Cerere de ofertă

Pentru a primi o ofertă de preț, vă rugăm să completați formularul nostru cu
datele necesare despre compania dumneavoastră și un reprezentant CERTIND
vă va contacta în cel mai scurt timp.