Sisteme de Management Anti-mita SR ISO 37001:2017

Sisteme de management anti-mita Cerinte cu ghid de utilizare

  Guvernele au făcut progrese în lupta împotriva corupţiei prin acorduri internaţionale şi prin legislaţii naţionale proprii. Totuşi, legea singură nu este suficientă pentru rezolvarea acestei probleme.

  Organizaţiile au responsabilitatea de a contribui proactiv la combaterea corupţiei. Aceasta se poate realiza printr-un sistem de management anticorupţie şi printr-un angajament al leadership-ului de a stabili o cultură a integrităţii, transparenţei, deschiderii şi conformării.

  Riscurile de corupţie cărora este expusă o organizaţie, variază în funcţie de factori cum sunt mărimea organizaţiei, locaţiile şi sectoarele în care operează organizaţia şi natura, scara şi complexitatea activităţilor organizaţiei.

 Conformitatea cu acest standard nu poate să dea asigurări că nu a avut loc sau nu va avea loc vreun act de corupţie în relaţie cu organizaţia, întrucât nu este posibilă eliminarea completă a riscului de corupţie.

  Acest standard este în conformitate cu cerinţele ISO referitoare la standardele de sisteme de management si  poate fi utilizat împreună cu alte standarde de sisteme de management (de exemplu, ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001 şi ISO 19600) şi alte standarde de management (de exemplu, ISO 26000 şi ISO 31000).

  Pentru a va transmite oferta personalizata organizatiei dvs. va rugam sa completati formularul din sectiunea Cere oferta sau sa ne contactati telefonic –  0742 145 735 / email – office@certind.ro

Translate »