Managementul Securitatii Aprovizionarii ISO 28000

Sisteme de management al securitatii lantului de aprovizionare conform standardului ISO 28000

 

Logisitica si parteneriatele complexe in domeniul lanturilor de aprovizionare pot avea de suferit datorita evenimentelor neprevazute sau reglementarilor nationale si internationale variate. Companiile doresc sa asigure securitatea lanturilor de aprovizionare prin identificarea potentialelor amenintari, evaluarea riscurilor si implementarea masurilor de control.

Standardul ISO 28000 a fost dezvoltat ca raspuns la cerinţele pentru un sistem de management al securitatii aplicabil tuturor elementelor implicate in canalele de distribuţie. Rolul sau este de a servi ca element de baza in identificarea pericolelor asupra securitatii lanturilor de aprovizionare, evaluarea riscurilor identificate si implementarea de masuri de control.

Cerintele ISO 28000 includ toate aspectele critice ce vizeaza siguranta lanturilor de aprovizionare precum managementul informaţiilor, ambalarea, depozitarea sau transferul bunurilor intre locatii si vehicule.

 

Securitatea facilitatilor portuare, conform codului ISPS   

 

CERTIND este autorizat de catre Ministerul Transporturilor pentru efectuarea activitatilor de evaluare a securitatii facilitatilor portuare în conformitate cu codul international ISPS.

Evaluarea securitatii facilitatilor portuare este o conditie obligatorie pentru toate facilitatile portuare utilizate de catre agentii economici.

Translate »