Audituri si Evaluari

Audituri de secunda parte

 

Auditurile de secunda parte sunt evaluari ale sistemelor de management, fluxurilor de productie sau activitatilor desfasurate de catre o organizatie, realizate in baza unor cerinte specifice stabilite de catre beneficiar.

Scopul auditurilor de secunda parte este acela de a furniza un instrument eficient pentru reducerea riscurilor asupra afacerii datorate imposibilitatii mentinerii unui control adecvat al partenerilor.

Bazandu-ne pe o retea vasta de auditori si experti cu competente ce acopera toate sectoarele economice majore furnizam servicii de auditare de secunda parte.

Auditurile de secunda parte pot viza aspecte precum:

– sistemul de management al furnizorului – ex. sistem de management al calitatii, mediului, sanatatii si securiatii, sigurantei alimentului, securiatii informatiei, etc;

– conformitatea activitatilor furnizorului cu cerintele legale, cerintele de reglementare sau contractuale;

– infrastructura, resursele si procedurile de lucru ale furnizorului in scopul de a evalua capacitatea acestuia de a indeplini cerintele contractuale.

Auditurile de secunda parte sunt realizate in baza unui set de cerinte agreate cu beneficiarul, activitatea de evaluare fiind realizata de catre evaluatorii CERTIND cu profesionalism si impartialitate in conditii de confidentialitate deplina.

 

Pentru informatii suplimentare referitoare la aceste servicii va rugam sa ne contactati. 

Translate »